Over ons

Wij ondersteunen initiatieven en activiteiten

op het gebied van ‘algemeen, cultureel, maatschappelijk, sociaal en recreatieve aard’.


Welkom op de website van de Stichting Nut Heerhugowaard (in het vervolg stichting Nut). Stichting Nut heeft zich tot doel gesteld om initiatieven en activiteiten te ondersteunen op het gebied van ‘algemeen, cultureel, maatschappelijk,
sociaal en recreatieve aard’.

Iedere non-profit organisatie in Heerhugowaard niet zijnde kerk, overheid of politiek kan een beroep doen op de stichting Nut . Op deze website vindt u alle informatie over onze stichting: doelstelling, historie, criteria om in aanmerking te komen voor ondersteuning door de stichting, alsmede de recente projecten en een aanmeldingsformulier;
en de fiscale aspecten voor u.

Stichting Nut is gevestigd in het Zakenstation, centraal gelegen aan het Stationsplein 99,
kantoor 173, 1703 WE te Heerhugowaard.

Toetsingscriteria

Om in aanmerking te komen voor een financiële bijdrage van stichting Nut dient u een aanvraagformulier in te vullen. Dit formulier kunt u downloaden via de website of aanvragen bij de stichting Nut Heerhugowaard.

Meer info

Subsidie aanvragen

U kunt een verzoek indienen bij Stichting Nut door het aanvraagformulier volledig in te vullen, te ondertekenen en per post op te sturen. Onvolledige formulieren en ontbreken van bijlagen zullen leiden tot afwijzing van de aanvraag!

Meer info

Sponsorfietstocht Stichting Nut Heerhugowaard

Fiets voor uw vereniging en verdien € 300,- voor uw eigen organisatie

Na het daverende succes van vorig jaar organiseert stichting NUT Heerhugowaard nogmaals in samenwerking met TC OMNISPORT de fietstocht voor verenigingen en stichtingen in de non-profit sector uit Heerhugowaard.

Meer info